Poggendams Speciaal Bieren

Elk met zijn eigen karakteristieke smaak. Heerlijk genieten geblazen...

Poggendams Speciaal Bieren

Elk met zijn eigen karakteristieke smaak. Heerlijk genieten geblazen...

Poggendams Speciaal Bieren

(alleen verkrijgbaar bij onze verkooppunten)

Poggendams Pilsner

Poggendams Pilsner is een fris en goudgeel biertje, speciaal gebrouwen voor de echte Achterhoeker. Zacht en goudgeel van kleur, mild moutig en smaakvol. Een heerlijk fris biertje met een alcoholpercentage van 5%.

Ingrediënten: water, gerstmout, hop, gist


Poggendams Weizen

Poggendams Weizen is fris en fruitig met gist uit Zuid-Duitsland. Geniet op een zomerse dag van Poggendams Weizen. Het ideale biertje om buiten in de zon met familie en vrienden te drinken, maar ook op een winterterras niet te versmaden. Lekker fris en fruitig van smaak, gebrouwen met tarwemout en gist uit Zuid-Duitsland. Alcoholpercentage 5,2%

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop & gist


Poggendams Blond

Poggendams Blond is kruidig met een toevoeging van lemongrass. Het is een biertje met een stoere uitstraling. Geniet van de krachtige smaak en de soepele afdronk. Poggendams Blond is een heerlijk kruidig blond biertje. Alcoholpercentage 6,3 %.

Ingrediënten: water, gerstmout, hop, gist, gember en lemongrass


Poggendams Rauchbier

Poggendams Rauchbier is een speciaalbier met een karakteristieke rooksmaak. Dit biertje heeft zijn naam te danken aan het traditionele brouwproces waarin van oudsher gerookte mout wordt gebruikt. Het bier is roodgekleurd en heeft een heerlijk zoetige smaak waarbij de rokerige aroma's goed tot zijn recht komen. De afdronk is lekker droog en bitter. Een uniek biertje met een geschiedenis! Alcoholpercentage 5,8%.

Ingrediënten: water, pilsmout, Munnchener mout, rookmout, cara 120 mout, hop en gist